Regisztráció

Ha Ön tanár vagy tanítani szeretne, előzetes regisztrációt követően hozhatja létre adatlapját. Az adatlap tartalmazhat:

  • 9 db fotót
  • hangüzenetet
  • videót, videó linket
  • google térképet
  • facebook és más linkeket

Az elkészített adatlapot befizetést követően munkatársunk aktiválja.

Díjszabás:

  • 3 havi megjelenés: 2 000,- Ft
  • 6 havi megjelenés: 3 000,- Ft
  • 9 havi megjelenés: 4 000,- Ft
  • 12 havi megjelenés: 4 500,- Ft


Az oldalon megjelenést Ön bármikor szüneteltetheti vagy újraindíthatja. Az adatlapon a felhasználónév kivételével utólag minden adat módosítható.

Minden adatát bizalmasan kezeljük, és kereskedelmi célból nem adjuk tovább harmadik félnek.

Számlázás:

A banki átutalással beérkező befizetéséről kiállított számlát a regisztráció során megadott számlázási címre juttatjuk el Önnek.

A befizetéssel kapcsolatos összes tudnivalót rendszerünk juttatja el regisztrált e-mail címére.

regisztrálni az oldalon megjelenni kívánó tanárok részére szükséges, kereséshez szükségtelen regisztrálni.

adatlapot létrehozni csak érvényes regisztrációt követően lehetséges.
adatlap létrehozásához asztali pc, laptop, netbook használata javasolt. tablet pc vagy okostelefon használata esetén kompatibilitási problémák merülhetnek fel.
Kérjük, szánjon pár percet a regisztrációra! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Felhasználó *
* legalább 4, legfeljebb 20 karakter [0-9, a-z, A-Z, _, -], szóköz tiltott
 
E-mail **
** valós e-mail cím, ahova küldünk egy regisztrációt megerősítő levelet
 
Jelszó ***
Jelszó ismét ***
*** legalább 4, legfeljebb 10 karakter [0-9, a-z, A-Z, _, -], szóköz tiltott
 
Biztonsági kód
Írja be a baloldali számot!
 
Számlázási adatok
Feltétlenül töltse ki, ha befizetéséről számlát szeretne kapni.
Személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.
Név
Számlázási cím
 
 

Adatvédelmi nyilatkozat és irányelvek


1.

Az Ön személyes adatait csak meghatározott célból tároljuk, mely a weboldal használatához feltétlen szükséges, és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatbázisban tárolt személyes adatok védelme érdekében. A jogtalan hozzáférést, minden lehetséges eszközzel megakadályozzuk. Minden adatát bizalmasan kezeljük, és kereskedelmi célból nem adjuk tovább harmadik félnek.

2.

A felhasználó saját érdeke, hogy bejelentkezési adatait, azonosítóját és jelszavát (különös tekintettel ez utóbbira) titokban tartja. Az "azonosító" és "jelszó" kifejezések alatt minden olyan betű- és/vagy karakter- és/vagy számsorozat értendő, melyek a felhasználó azonosítására szolgálnak, így az arra nem jogosult harmadik személyek általi felhasználás kizárható. A jelszó lehetőleg ne legyen azonos az azonosítóval, célszerűen szám- és betűkombinációt tartalmazzon.

3.

Amennyiben a felhasználóban felmerül a gyanú, hogy bejelentkezési adatait harmadik személy jogosulatlanul használja, vagy felhasználta, kérjük jelezze ezt weboldalunk felé. Ilyen esetben válassza a regisztrációs adatmódosítás lehetőségét, így új jelszót választhat.

4.

A felhasználó által feltöltött médiatartalmak (fotók, videók, hanganyag) jogtisztaságáért minden esetben a profil tulajdonosa felel. A www.magantanar-kereso.hu weboldal jóhiszeműen jár el, a médiatartalam jogtisztaságát nem vizsgálja, és ez nem is kötelessége. Amennyiben harmadik fél szerzői jogi problémát jelez a weboldal felé a felhasználó profiljában szereplő tartalommal kapcsolatban, a tartalmat a www.magantanar-kereso.hu weboldal a valódi jogtulajdonos kérésére eltávolíthatja abban az esetben is, ha a felhasználó a tartalom weboldalon megjelenéséért fizetett. Ez nem jelenti a létrehozott profil eltávolítását, csak a jogvita tárgyát képező tartalom kerül eltávolítására.

5.

Közizlést sértő, trágár, az oldal kategóriájába nem tartozó, vagy szexuális tartalom közlése a profil azonnali blokkolását vonja maga után. Ha Ön a www.magantanar-kereso.hu weboldalon ilyen tartalmat észlel, kérjük jelezze nekünk.www.magantanar-kereso.hu    Design & programming : Aladin Web | kapcsolat © www.magantanar-kereso.hu 2009-2019     Minden jog fenntartva! - All rights reserved.


Felhasználó:
Jelszó:
Sikertelen a belépés? Kattintson IDE!