Felhasználó
Jelszó
Sikertelen belépés? Katt IDE!
főoldal keresés regisztráció térkép

Regisztráció

Keresőrendszerünk üdvözli Önt! Tanár vagy tanítani szeretne? Előzetes regisztrációt követően gyorsan létrehozhatja adatlapját.

Az adatlap tartalmazhat:

  • 9 db fotót
  • hangüzenetet
  • videót, videó linket
  • google térképet
  • linkeket (pl. facebook)


hirdetés

Adatlapját befizetést követően munkatársunk aktiválja.

Díjszabás:
2023 április 1-től

  • 3 havi előfizetés: 5 600,- Ft
  • 6 havi előfizetés: 7 500,- Ft
  • 9 havi előfizetés: 9 400,- Ft
  • 12 hó előfizetés: 11 300,- Ft


Az oldalon megjelenést Ön bármikor szüneteltetheti vagy újraindíthatja. Az adatlapon a felhasználónév kivételével minden adat módosítható.

Adatait bizalmasan kezeljük, és kereskedelmi célból nem adjuk tovább harmadik félnek.

Számlázás:

A banki átutalással beérkező befizetéséről ONLINE számlát állítunk ki a szamlazz.hu weboldalon, melyet a regisztráció során megadott e-mail címére küldünk el.

Rendszerünk a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókat elküldi regisztrált e-mail címére.

regisztráció

regisztráció az oldalon megjelenni kívánó tanárok részére, kereséshez nem kell külön regisztrálni.

adatlapot létrehozni csak érvényes regisztrációt követően lehetséges.A regisztrációval Ön ELFOGADJA az ADATVÉDELMI IRÁNYELVEKET (GDPR)


Kérjük, szánjon pár percet a regisztrációra!
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Felhasználó *
* legalább 4, max. 20 karakter
[0-9, a-z, A-Z, _, -], szóköz tiltott
E-mail **
** valós cím, ide küldjük a
regisztrációt megerősítő levelet
Jelszó *

Jelszó újra
* legalább 4, max. 10 karakter
[0-9, a-z, A-Z, _, -], szóköz tiltott
Írja a baloldali számot az üres mezőbe!

Feltétlenül töltse ki, ha befizetéséről számlát szeretne kapni! Személyes adatait harmadik félnek nem adjuk át.


Számlázási adatok (irányítószámmal)
Név
Postai cím
Adószám


Adatvédelmi nyilatkozat1.

Az Ön személyes adatait csak meghatározott célból tároljuk, mely a weboldal használatához feltétlen szükséges, és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatbázisban tárolt személyes adatok védelme érdekében. A jogtalan hozzáférést, minden lehetséges eszközzel megakadályozzuk. Minden adatát bizalmasan kezeljük, és kereskedelmi célból nem adjuk tovább harmadik félnek.

2.

A felhasználó saját érdeke, hogy bejelentkezési adatait, azonosítóját és jelszavát (különös tekintettel ez utóbbira) titokban tartja. Az "azonosító" és "jelszó" kifejezések alatt minden olyan betű- és/vagy karakter- és/vagy számsorozat értendő, melyek a felhasználó azonosítására szolgálnak, így az arra nem jogosult harmadik személyek általi felhasználás kizárható. A jelszó lehetőleg ne legyen azonos az azonosítóval, célszerűen szám- és betűkombinációt tartalmazzon.

3.

Amennyiben a felhasználóban felmerül a gyanú, hogy bejelentkezési adatait harmadik személy jogosulatlanul használja, vagy felhasználta, kérjük jelezze ezt Ügyfélszolgálatunknak. Ilyen esetben válassza a regisztrációs adatmódosítás lehetőségét, így új jelszót választhat.

4.

Amennyiben azt észleli, hogy valaki az Ön nevében regisztrált vagy az Ön személyazonosságával visszaél, kérjük ezt haladéktalanul jelezze Ügyfélszolgálatunknak!

5.

A felhasználó által feltöltött médiatartalmak (fotók, videók, hanganyag) jogtisztaságáért minden esetben a profil tulajdonosa felel. A www.magantanar-kereso.hu weboldal jóhiszeműen jár el, a médiatartalam jogtisztaságát nem vizsgálja, és ez nem is kötelessége. Amennyiben harmadik fél szerzői jogi problémát jelez a weboldal felé a felhasználó profiljában szereplő tartalommal kapcsolatban, a tartalmat a www.magantanar-kereso.hu weboldal a valódi jogtulajdonos kérésére eltávolíthatja abban az esetben is, ha a felhasználó a tartalom weboldalon megjelenéséért fizetett. Ez nem jelenti a létrehozott profil eltávolítását, csak a jogvita tárgyát képező tartalom kerül eltávolítására.

6.

Közizlést sértő, trágár, az oldal kategóriájába nem tartozó, vagy szexuális tartalom közlése a profil azonnali blokkolását vonja maga után. Ha Ön a www.magantanar-kereso.hu weboldalon ilyen tartalmat észlel, kérjük jelezze nekünk.www.magantanar-kereso.hu

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK (GDPR)
Design & programming : Aladin Web | kapcsolat
© www.magantanar-kereso.hu 2009-2024     Minden jog fenntartva! - All rights reserved.
toptipp.hu - Fehér Elephánt - Kulturális Ajánló Portál annah.toptipp.hu - Dániel Annah jazzénekesnő weboldala